Equal Idiots

Bio

Equal Idiots zijn twee jonge honden uit Hoogstraten die niet alleen houden van garagepunk maar het zelf ook spelen.

Gedreven door bier, meisjes en luide muziek maken Equal Idiots al sinds 2012 elk podium in de Kempen en verder veilig voor iedereen die houdt van Black Lips, Ty Segall, Jay Reatard, en Thee Oh Sees. In theorie mondt dat dan uit in rauwe en energieke live-shows vol zwijnerij, net als in de praktijk.

Ondertussen kon het Antwerpse publiek ze al bezig zien in de grote zalen zoals Het Bos, Kavka en Muziekcentrum Trix. Hierbij openden ze voor internationale garagegrootheden Together Pangea, Useless Eaters, Guantanamo Baywatch en Audacity.

Trix verlieten ze trouwens niet zonder lege handen: in het rockconcours "De Zes" (voorheen “Frappantpop”) wisten ze de publieksprijs mee te graaien. En goed nieuws komt blijkbaar nooit alleen want bovendien gooiden ze daar nog de trofee van “De Nieuwe Lichting” (Studio Brussel) en Finale van Humo's “Rock Rally” bovenop. Single ‘Salmon Pink’ werd gretig opgepikt door StuBru en belandde zelfs een aantal weken op de nummer 1 positie van 'De Afrekening' van Studio Brussel.

Het bracht de band afgelopen zomer langs alle zomerfestivals in Vlaanderen waaronder Gladiolen, Rock Olmen, Sjock-festival, Dijlefeesten en met als absoluut hoogtepunt PUKKELPOP!

Op 27 februari 2017 verschijnt de langverwachte opvolger 'Put Your Head In The Ground' via noisesome/Caroline Benelux.

Debuutalbum 'Eagle Castle BBQ' - out now!  CD/LP/DIGITAL

 

BAND:
Thibault Christiaensen – Guitar , Vocals
Pieter Bruurs – Drums, Backing Vocals

Bookings

© Copyright 2017 Noisesome.
All Rights Reserved.